Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تجارت نیوز، با واریز سود سهام عدالت، پرونده این سهام در سال جاری بسته شده است. سهامداران در روزهای اخیر مبلغ سود قابل توجهی دریافت کردند.

بیش از ۴۹ میلیون نفر سهام عدالت دارند که ۴۳ میلیون نفر آن سود سهام دریافت کردند. مابقی نیز یا از جمله سهامداران فوت شده بودند یا شماره حساب و شماره شبا آن مشکل داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته برخی نیز با مشکل مسدودی یا راکد بودن حساب مواجه بودند.

برخلاف این که وعده داده شده بود که به گروهی از متقاضیان، سهام عدالت جدید پرداخت می‌شود اما این کار انجام نشد. در واقع امسال هیچ سهامدار جدیدی به ۴۹ میلیون سهامدار اضافه نشد.

بنابراین چند میلیون سهامداری که سودی را دریافت نکرده‌اند، در سال آینده سود می‌گیرند.

در خصوص سهام عدالت جدید نیز، پس از کش و قوس‌های فراوان، نمایندگان مجلس اعطای سهام عدالت به جاماندگان در سال آینده را تصویب کردند.

قرار است سهام عدالت جدید به مددجویان جامانده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) مددجویان سازمان بهزیستی کشور و تمامی افرادی که از این حمایت دولتی برخوردار نشده‌اند، پرداخت شود.

تعداد کل کسانی که در حال حاضر سهام عدالت دارند حدود ۴۹ میلیون نفر است. برآورد می‌شود ۲۰ میلیون نفر جزو جاماندگان باشند و از خرداد سال ۱۳۹۹ به طور جدی پیگیر سهام هستند.

نمایندگان مجلس به جاماندگان وعده دادند که درباره ۱۰ میلیون نفر از جاماندگان در سال آینده تعیین‌ تکلیف می‌شود.

وارثان سهامداران متوفی سهام عدالت تا شهریور منتظر بمانند

مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی نیز به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: همراه با انتقال سهام به وراث توزیع سود را نیز انجام خواهیم داد.

محمد باغستانی افزود: بیش از ۳ میلیون نفر از دارندگان سهام عدالت فوت شده اند. با توجه به وراث این افراد چیزی حدود  ۱۵ میلیون نفری مشمول این نوع از سهامداری هستند. با هماهنگی با قوه قضائیه و دفاتر پیشخوان دولت می توان زیرساخت های پرداخت سود به وراث  را الکترونیکی فراهم کنیم.

پیش بینی ها و هماهنگی ها با شرکت سپرده گذاری مرکزی نشان می دهد که بتوانیم سامانه انتقال سهام عدالت به وراث را تا شهریور ۱۴۰۱ کلید بزنیم. نکته مهم این است که همراه با انتقال سهام به وراث توزیع سود را نیز انجام خواهیم داد.

 محسن انصاری، مدیر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار گفته بود: تا یک ماه آینده شرکت سپرده گذاری اطلاعیه رسمی در مورد این موضوع منتشر خواهد کرد و وراث متوفیان سهام عدالتی باید منتظر این اطلاعیه باشند. در این اطلاعیه اعلام می شود که وراث باید به چه سایتی مراجعه کرده و برای دریافت این سهام چه مدارکی را کامل کنند.

سهام عدالت گران شد | ارزش سبد سهام یک ملیون تومانی چند شد؟ اگر سود سهام عدالت خود را نگرفته اید بخوانید | زمان مرحله بعدی واریز سود سهام عدالت کد خبر 665351 برچسب‌ها سهام عدالت سود سهام عدالت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سهام عدالت سود سهام عدالت سهام عدالت جدید سود سهام عدالت میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی

ایتنا - بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.
بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.

این فتوا در پاسخ به درخواست اداره تشییع جنازه شهرداری کویت که درخواست‌های بستگان متوفی را مبنی بر استفاده از اثر انگشت یا صورت متوفی برای باز کردن قفل گوشی وی صادر شده است.

روز جمعه بسیاری از رسانه‌های داخلی سند رسمی بخش فتوا را منتشر کردند که در آن پاسخی به اداره امور تشییع جنازه داده شده بود مبنی بر اینکه دسترسی به تلفن شخص متوفی برای حفظ حریم خصوصی وی به دلیل مواردی که وجود دارد جایز نیست.

در این فتوا توضیح داده شده است که در صورت لزوم، تلفن توسط قوه قضائیه یا مرجع صالح امنیتی بررسی شود.

این فتوا واکنش‌های متفاوتی را در میان وبلاگ‌نویسان کویتی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی برانگیخت. برخی از غیرقابل قبول بودن دسترسی به حریم خصوصی متوفی حمایت کردند، در حالی که گروهی دیگر گفتند که باز کردن تلفن فرد متوفی برای به دست آوردن اطلاعات مهم مربوط به خانواده وی ضروری است.

یکی از وبلاگ نویسان نوشت: "آنها با متوفی عکس سلفی می‌گیرند و با وقاحت علیه حریم خصوصی او عصیان می کنند، متأسفانه در زمان ما دیگر هیچ قداستی برای مرده وجود ندارد."

وبلاگ‌نویس دیگری نیز نوشت: «برعکس، این درخواست منطقی به نظر می‌رسد زیرا ممکن است تلفن او حاوی سابقه سوابقی باشد که به دیگران بدهکار است و خانواده او ممکن است در جریان این بدهی‌ها نباشند. فرد متوفی هم درباره بدهی‌هایش در وصیت نامه خود چیزی ننوشته است، پس قبل از دفن او این کار را بکنند.»

دیگر خبرها

  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد